Bemutatkozás

Miért tudok segíteni Neked a dekorációban?

Mert több, mint 30 éve foglalkozom vele,

és ennyi idő alatt rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem, folyamatosan képezem magam, ismerem a legújabb divatirányzatokat, amihez dekorációs anyagokat is tudok Neked biztosítani.

Ezeket a tapasztalatokat szeretném Veled megosztani, segíteni az otthoni kreativitásodat, szakmai fejlődésedet és ha különleges alapanyagokat keresel, akkor arra is vannak ötleteim.
13 évesen kezdtem virágkötészettel, majd lettem virágkötő, dísznövénykertész és parképítő, restaurátor, sminkes, dekoratőr, pirotechnikus, marketinges és a kínai metafizika szerelmese.

Hogyan kezdtem a témával foglalkozni?
Alig voltam 14 éves, mikor elvégeztem az első virágkötő tanfolyamot. Akkor már 2 éve “dolgoztam” a szakmában, mert a családi kertészet és virágüzlet ezt lehetővé tette számomra. Innen egyenes út vezetett a dísznövénykertész és parképítő szakmához.

1992-ben Salzburga költöztem. Az itt eltöltött évek során egy dekorációs cég és egy neves virágüzlet felkéréseire készítettem különböző virágkompozíciókat és dekorációkat.

A dekorációs cég tulajdonosával 1996-ban megalapítottuk Deko-Center Budapest Kft.-t és nyitottunk egy gyönyörű üzletet a Rákóczi úton.
Mára az üzletet felváltotta a Webshop, itt találhatók a termékújdonságok. A Deko-Center Budapest Kft.-ből, Deko-Center Ankin Kft. lett.
A név megváltozott, a tartalom és a szakmai háttér maradt!

Mi a cég specialitása?
Dekorációk tervezése, gyártása, kivitelezése és dekorációs termékek forgalmazása.

Kik voltak már a megbízóim?
Mivel monumentális dekorációkra specializálódtam, ezért leginkább olyan cégek, ahol a kicsi anyagokból, apró elemekből nagyot kellett varázsolni vagy gyártásra volt szükség!
(WestEnd, Duna-Plaza, Pólus Center, Westel 900, Matáv Pontok, Cora, Tesco, Hilton, Intercontinental, stb.)

Ha Benned is él a vágy a szépség, a rendezettség, az összhang után és mindezt szeretnéd látható formába önteni, akkor tarts velem!

Blaskó Andrea

Blog

Szolgáltatásaink

 • 1Üzlet és légtér dekorációk
  A jó dekoráció mindig a tervezéssel kezdődik, a hely adottságának, méretének, stílusának, a cég arculatának figyelembe vételével, legyen az kirakat vagy légtér-dekoráció.
 • 2Rendezvény dekoráció
  Egy igazán igényes rendezvénynek, nem csak jó témája, de jó hangulata is van.  Hangulatot teremteni sokféle képpen lehet, ennek egyik lehetősége a dekoráció.
 • 3Esküvő dekoráció
  Egy napra kell minden érzést, látványt, szépet, és maradandót besűríteni!
  Ez az esküvő-dekoráció készítőjének feladata.
  Sokan nem is gondolják, hogy milyen odafigyelés és törődés áll a munkák mögött!