Ha nincs, csinálj mélységet

Optikailag hogyan mélyítheted a munkaterületet?

A legszűkebb kirakatban is van mindig lehetőség megnövelni a teret, csak olyan dolgokat is használnunk kell, amit talán nem mindig szoktunk! A Hervis kirakata is megkívánta, hogy dolgozzunk rajta, pedig ennél volt már kevésbé mély kirakatunk is.

Kirakat1

A hátteret lakkfóliával bevont Kapa-Line (pigmentált karton) lapok adták, amit a kirakat front részéhez is kivezettünk, talapzatnak használtunk, tehát nyújtottuk a teret. Ez a megoldás azért is nagyon praktikus lehet mindenki számára, mert a bevont felület színe gyorsan változtatható egy áthúzással, árut rögzíteni a felületre pedig egy álom! Nincs kalapács, nincs kínlódás!

Mivel ez a dekoráció tavasszal készült és műfüvet is használtunk kirakaton belül, ezt tovább vittük az üvegfelületre! Fóliát kasíroztunk a kirakatra, ami füvet reprezentált. Ezzel optikailag még tovább tudtuk mélyíteni a kirakatot.
Egy nagyon régi butik dekorációnál -késő nyáron- félbevágott őszibarackok kerültek az üvegre, az üzletben pedig a mennyezetről lógattuk be sok-sok hamvas barackot. Ha sikerül előásnom a képeket, azt is megosztom veled!