Karácsonyi kupi

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy, vagy több linkóci munkásember, akik más pénzét nem sajnálva, több millió forint értékű fényfüzért úgy raktároztak el, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el a sok-sok négyzetméteres üres raktárban.

Ezek a füzérek az utóbbi karácsonyi szezonban fákat díszítettek, de januárban lecincálták onnan, majd két raklapra kupacolták azt a 840 métert, természetesen változó hosszúságokban.

Hogy biztos legyen a helyük és el ne hagyják a raklapot, még forgattak rajta kettőt-hármat és így szerelmesen összeölelkezve, egymást el nem hagyva feküdtek egész nyáron. Elárulom, ebből a kapcsolatból szaporulat nem várható, de fogyatkozás igen.

Ilyen esetekben fordul velem elő, amikor a karácsony puszta gondolatától is kiráz a hideg. Mikor más után kell dolgoznom és a káoszból rendet varázsolnom.

Nem tartott ám sokáig az egész, áááá dehogy!
Miután edzésre nem volt időm elmenni, így ezt a munkát minősítettem egy jó közepes testformálásnak.

- A két raklapos kupachoz hajolgattam egy napon keresztül, így szerintem bármely vallási felekezethez megnyertem a belépést. Ez, több ezer meghajlást jelentett egy nap.

Fények a káoszból

- A fények szétszedéséhez külön, 560 alkalommal guggoltam le. Eddig csak egy helyben álltam, de most indul el a távgyaloglás!
- Ahhoz, hogy szétterítsem a 280db fényt 6400 méter gyalogoltam, ez kb. 8.500 lépésnek felel meg.

Ezek után merje valaki azt állítani, hogy a dekoráció-készítés nem felel meg egy jó edzésnek!